Sorteer op

Flared Jeans

De flared jeans wordt ook wel een bootcut jeans genoemd. Het is een model wat bij de bovenbenen en billen wat strakker zit en vervolgend wijd uitloopt. Ze zijn geschikt voor zowel zakelijke als prive gelegenheden. Kies een kleur die bij je past en combineer erop los met jouw favoriete kledingstukken. Kom langs in onze winkel om te passen of bestel ze online!

Onze flared jeans worden gemaakt van verschillende materialen. Meestal wordt hiervoor zacht materiaal gebruikt wat fijn zit. Bijvoorbeeld polyester, nylon of elastaan. Polyester heeft allerlei gunstige eigenschappen. Het heeft een goed ademend vermogen, kreukt  niet snel en heeft een mooie kleurontwikkeling die lang aanhoudt. Het behoudt ook zijn vorm en verslijt niet snel. Polyester is een stevige stof, maar het is licht  om te dragen. Het wordt geleverd met een jas en is gemakkelijk schoon te maken. Elastaan is een kunstvezel die herkenbaar is aan de grote elastische rekbaarheid. Nylon is een synthetische vezel gemaakt van polyamide. De term nylon wordt vaak gebruikt voor textiel, maar  wordt  ook wel eens polyamide genoemd. Zijde is duur en kwetsbaar, dus werd nylon ontwikkeld als alternatief voor zijde. Nylon is licht, sterk en kreukt niet. Ook de jeans FLAIRED is niet meer weg te denken!

Onze flared jeans zijn beschikbaar in verschillende maten. Of je nu klein, groot, slank of volslank bent. Wij hebben voor ieder wat wils. Zo zijn de meeste flared jeans beschikbaar in de maten S t/m XXXL. 

© 2016 - 2023 Bie de Buurvrouw Mode | sitemap | rss